Main Page Sitemap

Most viewed

Das mag man als Verschnaufpause werten, der ein neuer Kursanstieg folgen sollte. "Lancelot - Heavy Duty Dual Spartan6 Bitcoin Mining Device". Alle transaksjoner er offentlige og lagres i en distribuert..
Read more
It generates over 300 views per day; visitors comments giving me a daily overview of how the scam is continuing and evolving. Just take a look at their rave reviews..
Read more
Cryptocurrency Market Capitalizations. (englanniksi) Bitcoinin käyttön liittyy riskejä Suomen Pankki Virtuaalivaluuttojen tuloverotus Verohallinto Mikko Leppänen: Tienaatko kryptovaluutoilla? WikiLeaks on onnistuneesti hyödyntänyt Bitcoinia maksuliikennesaarron kiertämiseksi. (englanniksi) WikiLeaks Bitcoin Address. Litecoin ultra..
Read more

Hauska bitcoin kuvia


hauska bitcoin kuvia

oikessa, eikä sitä, että aina pitäisi pitkin hampain puolustaa näkökulmaansa, jonka tietä jo väräksi. Ota vastuu itsestäsi, jos on käynyt niin, että olet saanut vaikka viikon bannit, niin hyväksy asia ja näe oman toimintasi virheet, niin mies tekee. Ylläpito on asettanut yhdelle kommentoijalle bannit, joka ei sinänsä ole suuri asia, mutta haluan tässä kertoa muutamia ohjenuoria, miten voit edistä mukavahenkistä keskustelua omalta osaltasi. Jos teet uuden sähköpostin ja nimimerkin, jolla tulet kommentoimaan, niin luultavasti sekin bannitaan (ip-bannin lisäksi) ja bannisi pitenee. Jos haluat vain olla oikeassa, sen sijaan, että tietäisit totuuden, niin tämä ei ole paikka sinulle. Myönnä virheesi Älä syytä muita (vältä narsismia). Aggressio (Heijastus/projektio tukahduttaminen/alistaminen (Agenda disinformaatio/tietojen tarkoituksellinen väristely (Agenda nämä olivat ohjenuoria hyvän makuun ja bannien välttämiseen, ei suoria säntöjä. Kommentointi onnistuu edelleenkin jokaisen artikkelin tumman alapalkin alaosasta, sieltä löytyy myös kategoriat ja avainsanat, eli tagit.

Emme sulje kommentointia artikkeleihin päivän pästä, niin kuin esim. Paranormaali Blogin päpaino on uusien asioiden oppimisessa, jos saat kommenteissa uutta näkökulmaa, niin toki saat vastata omalla näkökulmallasi bäkkiin, mutta pyri ottamaan se uusi informaatio vastaan, jota sait ja vertaile sitä mahdollisten uusien faktojen tai tietojen valossa. Eiköhän me näillä pärjäillä, kommentit ja keskustelu on aina tervetullutta sivustollamme. Iltalehti tekee, emmekä myöskän sen kummemin sensuroi tai estä kommentteja, niin kuin monet sivustot vaativat. Älä alistu toisten nimittelemiselle tai laatikoimiselle. Jos olet värässä, niin tiedosta asia jos et vielä tajunnut mitä toinen hakee takaa, niin kysy lisäinformaatiota, ennen kuin pästät itseäsi värälle levelille (älä alistu väittelyyn). Kunnioita muita keskustelijoita, me olemme kaikki saman planeetan ihmisiä (ja jotkut ehkä avaruusolentoja :D toimitaan sen mukaisesti.

Mielipiteitä saa olla, vaikkakin suosittelemme välttämän väittelyä, niin tottakai saa olla eriäviä mielipiteitä. Jos sinua on huomautettu epäkunnioittavasta käytöksestäsi, niin on turha ruveta narsistiksi ja syyttä muita asioista, joita olet itse saanut aikaan.


Sitemap